lauantai 15. kesäkuuta 2019

iltalehden haastattelu


Iltalehti teki jutun minun tilanteessani ja näyttää nuo kommentit olevan sitä luokkaa etteivät ihmiset usko.
 No itse ainakaan en nää syytä miksi pitäisi valehdella näitä asioita ja blogi perustettu sitä varten että nään kasvaako se varallisuus edes kun näytti pitkään että paikallaan pysyy.
Mutta nyt kun täältä saa katsottua edellisiä päivityksiä niin eteenpäinhän tässä hyvää kyytiä ollaan menossa 😊
Ja näytti monet kirjoittavan että ilman perintöä, lottovoittoa, sukulaisia, vanhempia  tai takaajia en olisi tähän tilanteeseen päässyt. Se on kyllä varmaa etten ole mitään nuita saanut. Osannut vaan käyttää rahaa oikein. Mikä onnistuu myös kaikille muillekkin jos niillä riittää motivaatio tähän touhuun 😊
Suosittelen kyllä ainakin vähän laittamaan kuukaudessa säästöön niin kertyy se varallisuus edes vähän. Osa nuista puheista varmaan on että ihmiset on kyllä aika kateellisia ja siksi vähän tulee negatiivista kommenttia. Mutta ei se mua haittaa 😊

Tuossa linkki iltalehden haastatteluun.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75c1d64c-0a27-4ab2-bd43-cb310eff49bf

4 kommenttia:

 1. Sitä ei kyllä missään ole kerrottu mistä saa asuntolainan jos ei oo huomattavia säästöjä ja takaajia. Voisit ehkä avata vähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omarahoitusosuudeksi on riittäny 7-8 tuhatta per asunto. Mutta omaan taloon piti olla 30tuhatta sinne meni silloiset kaikki säästöt ja siitä sit säästänyt ja sijoitellut :) ja pankissa ottavat kyllä tilanteeni hyvin vastaan eikä lainansaanti ole ollut esteenä sopivan kohteen löytyessä.

   Poista
 2. Lehtijutun mukaan sulla on 20 vuotiaana ollu se 30 tonnia laittaa. Missä hommissa 18-20 vuotiaana vuokralla asujalla säästyy 30 tonnia? Tai jos on koko elämän iän säästöt ni mistä niitä säästöjä on alaikäsenä tullu? Tosiaan kiinostaa ku en oo tuntenu ketään jolla ois ollu toi tilanne. Ja kun sanot että on tullu ilkeetä palauteetta ni ois hyvä kertoo miten semmosen saa tapahtuun. Sulla varmaan on palkkakin paljon yli sen mitä just lehessä sanottiin että Suomalaisten keskipalkka 3 346.

  VastaaPoista
 3. 15vuotiaana olin ekaa kertaa töissä mistä myös olen laittanut jo rahoja jemmaan :)

  VastaaPoista